Over Frans

Visie

Goed luisteren naar de wens van de klant is mijn uitgangspunt. Of het nu gaat om een packshot of een compleet interieur, in de studio of op locatie, elke opname is een uitdaging en Frans Photography wil deze altijd op z’n mooist fotograferen.

Een goede foto is tijdloos en zegt immers meer dan vele woorden. In een reclame en tijdens een presentatie is goede fotografie onontbeerlijk en zal de juiste afbeelding de verkoop stimuleren.

Een Frans de Jong foto is onmiddellijk herkenbaar aan de manier van belichting, compositie en uitstraling.

Fotograaf

Frans de jong heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als reclamefotograaf. Vele jaren daarvan heeft Frans voor Wehkamp Fotostudio’s gewerkt. Er is dan ook vrijwel geen product dat Frans niet gefotografeerd heeft. Van sieraden tot een interieur en van schoenen tot een complete fashion productie, zowel op locatie als in de studio.

Zijn passie en gevoel voor licht, compositie en uitstraling, maken hem uniek en zorgen ervoor dat elke opname er weer perfect uitziet. De kunst om een product variërend in omvang, kleur en materiaal feilloos in de juiste sfeer vast te leggen, verstaat hij als geen ander.

In september 2011 is Fotostudio FransPhotography gestart en kwam een lang gekoesterde droom uit. In twee jaar is de fotostudio uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een groot netwerk van stylisten, visagisten, modellen, kapsters en reclamebureaus. Frans wordt door velen geroemd om zijn onvermoeide inzet en prettige, ongedwongen manier van samenwerken. Frans is een echte teamspeler en zegt nooit nee.

U zult zich er direct thuis voelen!

© Frans Photography 2013 - All Rights Reserved