Full service studio

Frans Photography - De studio

De studio
Frans Photography heeft alle mogelijkheden in huis om uw wensen op het gebied van fotografie en film, zowel online als offline voor u uit handen te nemen. De studio heeft een oppervlakte van maar liefst 800 m², waardoor kleine en grote artikelen probleemloos opgeslagen en gefotografeerd kunnen worden.

Locatie
De studio bevindt zich op een uitstekende locatie in Wapenveld, dat bijzonder goed bereikbaar is. Het royale terrein dat rondom ligt biedt meer dan genoeg parkeermogelijkheden, zelfs aan de grootste vrachtwagens.

Plug and Play
Wij beschikken over een ruime keuze aan decorstukken, ramen, vloeren en rekwisieten voor diverse fotografie opdrachten, zoals fashion, interieurs, food en packshots. Daarnaast beschikt de studio van Frans Photography over een rail- en takelsysteem, dat de mogelijkheid biedt artikelen zoals scheepsmotoren en verlichting vanuit diverse hoeken optimaal te kunnen fotograferen.

Dankzij de ruime collectie aan decors, ramen, vloeren en rekwisieten in de studio, kan iedere opdracht probleemloos uitgevoerd worden.

Netwerk
Het netwerk van Frans Photography is uitstekend te noemen. Wij hebben goede contacten met diverse top stylisten, modellen, modellenbureau’s, visagisten, decorbouwers, kapsters en reclamebureaus. Bovendien is de studio uitgerust met recente en moderne apparatuur.

Waarom Frans Photography

Frans Photography heeft alle benodigdheden in huis om al uw wensen op het gebied van fotografie en film, zowel online als offline voor u uit handen te nemen.

 Door vele connecties in de digitale en creative wereld, bieden wij u gegarandeerd de beste kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Goed overleg resulteert in het beste resultaat, zowel commercieel als financieel, met als doelstelling een langdurige en prettige samenwerking!

 • 📷

  Full Service Studio

  Frans Photography is een ‘plug and play’ studio. Een volledige Full service studio, waar u alles vindt op dezelfde locatie!

 • Goed bereikbaar

  Dankzij de prachtige locatie in Wapenveld omgeven door een groot terrein,is Frans Photography bijzonder goed bereikbaar.

 • Portfolio

  Frans Photography heeft gewerkt voor bekende A-merken en heeft een portfolio om trots op te zijn.

 • 800 m²

  Met een oppervlakte van ruim 800m² biedt de studio de mogelijkheid om grote en kleine probleemloos op te slaan en te fotograferen

📷

Fotografie

Frans Photography beschikt over alle faciliteiten en decors om iedere opdracht tot in het kleinste detail te realiseren. De mogelijkheden in de studio zijn nagenoeg ongelimiteerd.

Brochures

Bij Frans Photography kunt u ook terecht voor het laten ontwikkeling van uw brochures. Perfecte fotografie, ervaren partners en de juiste ontwikkeling zorgen voor uitstekende resultaten.

Bedrijfsfilms

De ruime studio van Frans Photography biedt ongelimiteerde mogelijkheden. Met de juiste partners kunt u bij Frans Photography ook terecht voor het laten verzorgen van uw Bedrijfsfilm.

💻

Websites

Uw website volledig laten verzorgen door Frans Photography en partners. Wij bieden de mogelijkheid om uw website van A tot Z te realiseren. Duidelijk, makkelijk en professioneel.

© Frans Photography 2013 - All Rights Reserved